Kuvagalleria

Kuvia toiminnastamme, karvakuonoista ja perhekodista!

Perhekotikuutti

Kuvagalleria

Shetlanninlammaskoirauros

Nikke

Kissat

Pumpuli ja Siiri

Äiti- ja tytärkissat Pumpuli ja Siiri viettävät perhekodissa lokoisia kissanpäiviä tarkkailemalla asukkaiden toimia ympärillään. Kilpikonnan värinen äitikissa Pumpuli on ajan saatossa tullut yhä seurallisemmaksi hakeutuen iltaisin sohvalla olijan syliin ja mustavalkoinen tyttärensä Siiri rakastaa pipareita ja pitkiä päiväunia perhekotivanhempien sängyllä. Kissat toimivat karvakuonoterapeutteina aina tarvittaessa, niillä on suuri sydän ja ne nauttivat ihmisten seurasta ympärillään.

Hevonen

Issakan Tähti

Suomenhevosruuna Issakan Tähti on varsinainen hurmuri, joka kantaa talomme lapsia ja aikuisia tyylillä. Tähti on sekoitus suomenhevosta ja Hessu Hopoa, mutta kaikessa toimeliaisuudessaan hän muistaa näyttää, kuinka paljon rakastaakaan ihmisiä... ja porkkanoita.

Bulldog

Armi

Vierailevana tähtenä perhekodissamme nähdään usein Englanninbulldog-tyttönen Armi, joka rakastaa kaikkia kohtaamiaan ihmisiä ja eläimiä, mutta ei läheskään aina saa vastarakkautta omilta lajitovereiltaan erikoisen ulkonäkönsä vuoksi. Armi on perhekotivanhempien tyttären koira, joten hänen voidaan katsoa kuuluvan kalustoon.