Perhekoti

koira

Perhekoti Kuutti Oy

Kuutti on marraskuussa 2005 perustettu viisipaikkainen (5) ammatillinen perhekoti Imatralla, Karhumäellä. Toimintamme sijoittuu n. 200 neliöiseen, kaksikerroksiseen omakotitaloon, jossa keittiön, olohuoneen, kesähuoneen, saunan pesuhuoneineen ja kodinhoitohuoneen lisäksi on kuusi makuuhuonetta. Kaikille asiakkaillemme on omat ja viihtyisät huoneet, jotka he saavat sisustaa mieleisiksiin.

Pihapiirimme on puutarhamainen ja viihtyisä, ja meiltä onkin hyvät ja lyhyet yhteydet mm. kouluihin, kaupoille, uimarannoille ja harrastusmahdollisuuksiin. Erinomainen sijaintimme mahdollistaa monipuoliset harrastus- ja virkistystoiminnat sekä nuorten omatoimisen kulkemisen omilla kulkuvälineillä. Kodissa asustaa vanhempien ja talon lasten lisäksi karvakuonoterapeutit, äiti- ja tytärkissat Pumpuli ja Siiri sekä Shetlanninlammaskoiraneito Liinu. Kesäkuussa perheeseemme tuli suomenhevosruuna Issakan Tähti, joka on varsinainen hurmuri ja kaikkien ystävä. Eläinpainotteisuus onkin yksi arvo ja toimintatapa kodissamme.

Perhekodin äiti, Sirpa Huuskonen, on koulutukseltaan sosionomi (ylempi amk) ja ammatillinen opettaja, joten sosiaalialan osaaminen on täydentynyt pedagogisella ymmärryksellä. Perhekodin isä, Juha Huuskonen, on koulutukseltaan lasten- ja nuorten erityisohjaaja, ja hänellä on vahva kokemus erilaisista valmennustehtävistä mm. juniorijalkapallon ja kaukalopallon saralta.